x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXCLUSIV/Obiecte care au dispărut în acelaşi timp cu Elodia Ghinescu

EXCLUSIV/Obiecte care au dispărut în acelaşi timp cu Elodia Ghinescu

14 Ian 2009   •   00:00
EXCLUSIV/Obiecte care au dispărut în acelaşi timp cu Elodia Ghinescu

Avocata Elodia Ghinescu (38 ani) era din Braşov şi a dispărut în împrejurări suspecte în noaptea de 29/30 august 2007.



O dată cu ea, din casa unde locuia au dispărut şi obiecte de valoare care-i aparţineau: bijuterii, ceasuri, haine de blană. În exclusivitate, Jurnalul Naţional vă prezintă începând de astăzi aceste bunuri ale Elodiei. O facem cu convingerea că o parte din ele au fost scoase la iveală, după dispariţia avocatei, de persoana în posesia căreia sunt acum. Îi rugăm pe cei care au văzut aceste obiecte, fie într-un amanet, fie pe piaţa neagră, fie purtate de persoane din anturajul avocatei şi/sau al soţului ei, Cristian Cioacă, să ne contacteze imediat pe adresa redacţiei ("Pentru Cazul Elodia" – Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere nr. 1, corp D, et. 8, Bucureşti, Sectorul 1), pe adresa de e-mail cazulelodia@jurnalul.ro sau la telefon 0788.958.544.

CEASUL GUESS CUMPĂRAT ÎN IUNIE 2007
Am reconstituit imaginea obiectelor dispărute din descrierile făcute chiar de Elodia Ghinescu (în mail-urile trimise anterior dispariţiei) sau de persoane apropiate ei. Astăzi vă arătăm ceasul marca "Guess", pe care avocata şi-l cumpărase în iunie 2007. Îl descrie chiar Elodia, într-unul din mail-urile sale, datat 22 iunie 2007.
"Mi-am cumpărat un ceas Guess... auriu, pătrat, mare şi cu o curea  de piele lată, maron, cu nişte capse aurii şi ele... arată super fain."
Ceasul apare la mâna Elodiei, în una din pozele făcute, o lună mai târziu, în vacanţa petrecută în Veneţia. Suprafaţa cadranului este de 16 centimetri  pătraţi, iar lungimea curelei: 18-23 cm.
Produsul e modelul G96020L, marca "Guess", inscripţionată cu litere negre în partea de sus a cadranului.

×
Subiecte în articol: observator