x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXCLUSIV/Obiecte care au dispărut o dată cu Elodia Ghinescu

EXCLUSIV/Obiecte care au dispărut o dată cu Elodia Ghinescu

15 Ian 2009   •   00:00
EXCLUSIV/Obiecte care au dispărut o dată cu Elodia Ghinescu

Avocata Elodia Ghinescu (38 ani) era din Braşov şi a dispărut în împrejurări suspecte în noaptea de 29/30 august 2007. O dată cu ea, din casa unde locuia au dispărut şi obiecte de valoare care-i aparţineau: bijuterii, ceasuri, haine de blană. Jurnalul Naţional vă prezintă aceste bunuri ale Elodiei.O facem cu convingerea că o parte din ele au fost scoase la iveală, după dispariţia avocatei, de persoana în posesia căreia sunt acum. Îi rugăm pe cei care au văzut aceste obiecte fie într-un amanet, fie pe piaţa neagră, fie purtate de persoane din anturajul avocatei şi/sau al soţului ei, Cristian Cioacă, să ne contacteze imediat pe adresa redacţiei ("Pentru Cazul Elodia" – Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere nr. 1, corp D, et. VIII, Bucureşti, Sectorul 1), pe adresa de mail cazulelodia@jurnalul.ro sau la telefon 0788.958.544.

VERIGHETA DESCRISĂ DE CRISTIAN CIOACĂ
Am reconstituit imaginea obiectelor dispărute din descrierile făcute chiar de Elodia Ghinescu (în mail-urile trimise anterior dispariţiei) sau de persoane apropiate ei.
Verigheta Elodiei este descrisă chiar de soţul ei, Cristian Cioacă: "Verighetele noastre erau gravate sub forma unor linii transversale, din aur alb, iar pe mijloc se suprapune un alt inel, tot gravat, care se învârtea pe un şant peste celălalt, fără alte inscripţii particulare". În perioada anterioară dispariţiei avocatei, nici unul dintre cei doi soţi nu mai purta pe deget verigheta. Elodia-şi ţinea bijuteriile într-o cutiuţă de ceramică galbenă, în săculeţul alb şi în cel negru găsiţi de anchetatori în octombrie 2007 în râpa de lângă Râşnov. Toate erau goale, iar cutia de ceramică era spartă.

×
Subiecte în articol: observator