x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXCLUSIV/Obiecte dispărute o dată cu Elodia Ghinescu

EXCLUSIV/Obiecte dispărute o dată cu Elodia Ghinescu

22 Ian 2009   •   00:00
EXCLUSIV/Obiecte dispărute o dată cu Elodia Ghinescu

Avocata Elodia Ghinescu (38 ani) era din Braşov şi a dispărut în împrejurări suspecte în noaptea de 29/30 august 2007. O dată cu ea, din casa unde locuia au dispărut şi obiecte de valoare care-i aparţineau: bijuterii, ceasuri, haine de blană. În exclusivitate, Jurnalul Naţional vă prezintă aceste bunuri ale Elodiei.O facem cu convingerea că o parte din ele au fost scoase la iveală, după dispariţia avocatei, de persoana în posesia căreia sunt acum. Îi rugăm pe cei care au văzut aceste obiecte, fie într-un amanet, fie pe piaţa neagră, fie purtate de persoane din anturajul avocatei şi/sau al soţului ei, Cristian Cioacă, să ne contacteze imediat pe adresa redacţiei ("Pentru Cazul Elodia" – Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere, nr. 1, corp. D, et. VIII, Bucureşti, Sectorul 1), pe adresa de mail cazulelodia@jurnalul.ro sau la telefon 0788.958.544.

Cerceii rotunzi din aur  
Am reconstituit imaginea obiectelor dispărute din fotografiile rămase, din descrierile făcute chiar de Elodia Ghinescu (în mail-urile trimise anterior dispariţiei) sau de persoane apropiate ei. Astăzi vă prezentăm imaginea cerceilor pe care Elodiei îi plăcea să-i poarte adesea. Apare cu ei la ureche şi în pozele făcute în vacanţa din Dubai, dar şi în cele mai vechi, de pe vremea când avocata era vopsită blondă.
Cerceii sunt rotunzi, realizaţi dintr-o bandă subţire de aur galben, fără alte semne distinctive. Diametrul unui cercel este de aproximativ 3 cm.

×
Subiecte în articol: observator