x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie la Suceava, din cauza unei acumulări de gaze în canalizare

Explozie la Suceava, din cauza unei acumulări de gaze în canalizare

09 Iul 2016   •   19:20
Explozie la Suceava, din cauza unei acumulări de gaze în canalizare
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

O persoană a suferit arsuri uşoare, iar o alta un atac de panică, după ce sâmbătă trei capace de canal au sărit în aer în urma exploziei unei acumulări de gaze din canalizarea de pe Aleea Jupiter din Suceava, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Cel mai probabil, acumularea de gaze din canalizare s-a produs din cauza lucărilor efectuate, vineri, la reţeaua de utilităţi.

Potrivit sursei citate, echipele de intervenţie ale ISU Suceava au acţionat imediat în zonă şi au monitorizat perimetrul, în timp ce jandarmi şi poliţişti au izolat zona pentru a se evita orice pericol.

Echipe ale E.ON au intervenit în zonă pentru a remedia avaria care s-a produs, cel mai probabil, în urma lucrărilor executate cu o zi înainte.

Potrivit ISU Suceava, în urma exploziei s-au produs pagube minore, acordându-se primul ajutor unei persoane care a suferit un atac de panică, dar şi unui bărbat care a fost atins în zona părului de flacăra rezultată din explozie, fără să fie necesar transportul la spital.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: explozie suceava canalizare ISU Suceava