x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fane Căpăţână, săltat din pat

Fane Căpăţână, săltat din pat

de Mara Raducanu    |    04 Sep 2009   •   00:00

Unul dintre liderii lumii interlope bucureştene, Ştefan Dinu zis Fane Căpăţână a fost ridicat ieri-dimineaţă de la locuinţa sa din localitatea ilfoveană Pantelimon de poliţiştii de la Crimă Organizată Ilfov.



Acesta a fost reţinut de procurorii Parchetului Judecătoriei Cornetu. O dată cu Fane Căpăţână a fost ridicat şi un alt presupus complice al acestuia, Ion Gheorghe, zis Ramiro, din Capitală. În urma percheziţiilor la domiciliile celor doi au fost confiscate o legitimaţie de poliţie falsă, un girofar şi un baston reflectorizant, asemănătoare cu cele folosite de Poliţie, precum şi 4.900 de euro.

Aceştia sunt suspectaţi că au înşelat mai multe persoane, oprind maşini în trafic şi arătând şoferilor o legitimaţie falsă de Poliţie. Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Române, este vorba despre operaţiunea "Logan", în care două persoane sunt cercetate pentru falsificare şi plasare de monedă contrafăcută, înşelăciune, asumare de calităţi oficiale şi furt calificat. Cercetările în acest caz au început în urmă cu patru luni de BCCO Bucureşti şi BCCO Ilfov.

×
Subiecte în articol: observator