x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetița dispărută din Bragadiru, găsită în Capitală, la un centru comercial

Fetița dispărută din Bragadiru, găsită în Capitală, la un centru comercial

12 Sep 2020   •   12:27
Fetița dispărută din Bragadiru, găsită în Capitală, la un centru comercial

UPDATE:

Fetița de 11 ani, dispărută de la locuința sa din orașul Bragadiru, județul Ilfov, a fost găsită de polițiști, sâmbătă, la un centru comercial din sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit Poliției Ilfov, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov împreună cu polițiștii Secției 11 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au găsit-o pe fata de 11 ani, pe raza municipiului București, în Sectorul 3, la un centru comercial. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Copila se află în custodia polițiștilor Ilfoveni, urmând să fie condusă la sediul Poliției Oraș Bragadiru, unde va fi încredințată mamei.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

O fetiță de 11 ani, din localitatea Bragadiru, județul Ilfov, este căutată de polițiști, după ce mama sa a anunțat dispariția sa de acasă, sâmbătă dimineața.

Mama fetei a anunțat dispariția copilei, spunând că aceasta a plecat de acasă în jurul orelor 08.20, pentru a merge la un magazin și nu s-a mai întors.

Fata are 1,50 metri înălțime, păr șaten cu vârfurile blonde și ochii căprui.

Când a plecat de acasă, copila purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripția PUMA, blugi negri și adidași roz.

Cei care au informații sau care pot da relații despre fetița dispărută sunt rugați să sune la numărul unic de Urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

×
Subiecte în articol: fetita disparuta