x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetiţa de două luni înţepată cu o foarfecă în cap de sora sa cu un an mai mare a murit

Fetiţa de două luni înţepată cu o foarfecă în cap de sora sa cu un an mai mare a murit

03 Noi 2022   •   21:47
Fetiţa de două luni înţepată cu o foarfecă în cap de sora sa cu un an mai mare a murit

Fetița de două luni, înțepată cu o foarfecă în cap de sora ei, mai mare cu un an, a murit, joi, potrivit reprezentanților Spitalului „Grigore Alexandrescu”, din Capitală, unde micuța a fost adusă de urgență.

Fetiță de două luni din Vrancea a fost dusă la spital în noaptea de luni spre marți, de mama sa, după ce micuța a fost înțepată în zona capului cu o foarfecă de sora ei, în vârstă de un an și două luni.

Încă de marți, bebelușul a fost adus la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, din Capitală, din cauza stării critice în care se afla.

Din păcate, joi seara, medicii din București au fost nevoiți să declare decesul fetiței după ce aceasta a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Poliția Vrancea a fost sesizată luni, în jurul orei 23.00, de o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ două luni, care prezintă leziuni la nivelul capului. Practic, fetița de 2 luni fusese înțepată în zona anterioară a capului, cu o foarfecă de sora ei, de sora ei, în vârstă de un an și două luni. apului, de către sora sa, în vârstă de un an și două luni.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

(sursa: Mediafax)

×