x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea: Dezinfecţia va continua toată săptămâna în Sectorul 2 și pe marile bulevarde

Firea: Dezinfecţia va continua toată săptămâna în Sectorul 2 și pe marile bulevarde

30 Mar 2020   •   21:34
Firea: Dezinfecţia va continua toată săptămâna în Sectorul 2 și pe marile bulevarde
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Primăria Capitalei va continua toată săptămâna operaţiuni de dezinfecţie în Sectorul 2, dar și pe marile bulevarde, anunţă Gabriela Firea, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

 „Operaţiunea a demarat azi (luni - n.r.) la prima oră şi se realizează cu peste 100 de lucrători, pentru a acoperi întreagă suprafată a sectorului 2. Lucrătorii Companiei Eco Igienizare au dezinfectat toate scările de bloc, atât la exterior, cât şi la interior, pe părțile comune. Pe marile bulervarde şi străzi din sectorul 2, 12 ULV-uri (maşini de mare capacitate), vor împrăștia substanță dezinfectantă la nivelul aliniamentului stradal. Locatarii blocurilor în care se face dezinfecţia au fost notificaţi, iar preşedinţii de asociaţii de locatari/proprietari au fost solicitaţi să anunţe oamenii că este indicat să nu ia contact cu substanţă imprăstiată în spaţiul închis timp de o oră”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Potrivit edilului, în scările de bloc operaţiunea de dezinfecţie va continuă şi pe parcursul întregii săptămani, până la finalizare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea dezinfectie