x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul judecatorului Covei a fost retinut de Parchet

Fiul judecatorului Covei a fost retinut de Parchet

de Cristian Vasilcoiu    |    01 Sep 2005   •   00:00
Fiul judecatorului Covei a fost retinut de Parchet

Iustin Covei, fiul judecatorului Covei de la Curtea de Apel Craiova, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri in forma agravanta.

Covei jr a continuat sa-si faca de cap in Craiova folosindu-se de influenta pe care tatal sau o are in oras. Ultima actiune care poarta semnatura lui a fost realizata in noaptea de marti spre miercuri, in cartierul craiovean Brazda lui Novac: tanarul a dezbracat un adolescent la pielea goala, in plina strada, si l-a "expediat" acasa in aceeasi costumatie.

Solicitata de locatari la fata locului, Politia a fost luata, ca de obicei, peste picior de Covei, care se lauda peste tot ca este fiu de judecator si nepot de procuror.

Aceasta nu este insa singura grozavie a lui Covei jr din ultimul timp: cu doar o zi inainte a amenintat o ziarista care a indraznit sa relateze despre "pataniile" sale. Sambata seara, el a fos surprins de catre Politia Rutiera dand starturi la raliuri ilegale. Aceeasi Politie Rutiera care "omite" sa ia masuri, desi Iustin Covei se tot plimba de vreo cateva saptamani, pe drumurile publice, la volanul unui Peugeot 206, ale carui numere de inmatriculare au fost inlocuite cu un mesaj clar: "EXTREME". (Cristian Vasilcoiu)

×
Subiecte în articol: observator covei