x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul omului de afaceri Stere Parteca avea o alcoolemie de 1,70 la mie în momentul accidentului

Fiul omului de afaceri Stere Parteca avea o alcoolemie de 1,70 la mie în momentul accidentului

03 Ian 2012   •   11:32

Medicii legisti au stabilit ca tanarul care a provocat accidentul auto ce a avut loc luni dimineata, in statiunea Mamaia, George Parteca, avea o alcoolemie de 1,70 grame la mie, anunta surse din cadrul Politiei Rutiere, citate de Agerpres.

George Parteca, in varsta de 24 de ani, era fiul omului de afaceri Stere Parteca, din Constanta, proprietarul mai multor hoteluri din Mamaia, precum si al unor firme de constructii si comert.

Accidentul auto a avut loc luni, in jurul orei 4:00, pe fondul vitezei excesive, estimate de anchetatori la peste 200 de kilometri pe ora. Tanarul care conducea un automobil Porsche 997 Carrera Turbo a pierdut controlul masinii dupa sensul giratoriu din zona piatetei Cazinou. Autovehiculul a intrat pe trotuar, in dreptul Capitaniei Mamaia, retezand un stalp de iluminat public, un copac si gardul ce delimiteaza spatiul verde. Automobilul Porsche si-a incheiat cursa in gardul din beton al unei vile unde a daramat poarta din fier forjat si s-a rasturnat.

Soferul a ramas captiv la volan, fiind scos pe targa de echipajul de descarcerare. George Parteca a murit cateva ore mai tarziu la Spitalul Judetean Constanta.

Amendat de 14 ori

Tanarul era un impatimit al soferiei si obtinuse permisul de conducere inca de la implinirea varstei de 18 ani, din 2005. De atunci, in fiecare an a fost amendat de Politia Rutiera pentru diferite abateri, de la stationare neregulamentara la nepurtarea centurii de siguranta si depasirea vitezei legale.

In total, George Parteca avea la activ 14 sanctiuni pentru nerespectarea legii circulatiei rutiere. Fiul omului de afaceri isi petrecuse Revelionul cu o gasca de prieteni intr-un local de lux din Navodari, iar in noaptea de 1 spre 2 ianuarie se intorcea tot de la Navodari. (V.M.)

×