x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Flori şi lumânări, la Iaşi, pentru victimele accidentului de la Perşani, judetul Braşov

Flori şi lumânări, la Iaşi, pentru victimele accidentului de la Perşani, judetul Braşov

17 Iun 2016   •   22:27
Flori şi lumânări, la Iaşi, pentru victimele accidentului de la Perşani, judetul Braşov

Peste 50 de persoane au venit, vineri seara, în parcul din apropierea Palatului Copiilor din Iaşi pentru a aprinde lumânări în memoria victimelor accidentului de la Perşani, după ce s-au mobilizat pe Facebook.

Buchete de flori şi lumânări sunt depuse de ieşeni în faţa grupului statuar din Parcul Voievozilor, care se află în apropierea Palatului Copiilor. Astfel, prieteni, cunoscuţi sau simpli cetăţeni au dorit să aducă un omagiu în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în accidentul din judeţul Braşov.

După ce au păstrat un moment de reculegere, cei care au venit în Parcul Voievozilor s-au rugat pentru însănătoşirea cât mai grabnică a victimelor care se află acum în spital. Printre cei prezenţi în Parcul Voievozilor se află şi cadre didactice care îşi desfăşoară activitatea la Palatul Copiilor.

Reamintim că un microbuz înmatriculat în judeţul Iaşi a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe DN 1 în zona localităţii Perşani. Autovehiculul a acroşat, în timp ce se deplasa în direcţia Sibiu venind dinspre Braşov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulaţie.

Potrivit anchetatorilor, în urma accidentului patru persoane au decedat, între care şi şoferul, alte 21 fiind preluate de către echipajele de ambulanţă şi transportate la spital, iar trei persoane nu au necesitat internarea. Copiii aflaţi în microbuz aveau vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

Un număr de 12 copii au fost internaţi la Spitalul Clinic de Copii Braşov.

Sursa: AGERPRES

×