x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu amenință managerii de spitale: Dacă nu rezolvă această problemă, pleacă și vin alții

Florin Cîțu amenință managerii de spitale: Dacă nu rezolvă această problemă, pleacă și vin alții

30 Sep 2021   •   15:32
Florin Cîțu amenință managerii de spitale: Dacă nu rezolvă această problemă, pleacă și vin alții
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu a făcut un apel către managerii de spitale și șefii de secții din spitale să termine „cu tergiversările” în privința măririi numărului de paturi pentru bolnavii de COVID-19. Dacă nu rezolvă problemele, pleacă și vin alții, spune prim-ministrul.

„Fac un apel la toți managerii de spital și șefii de secție: să termine cu tergiversările și de fiecare dată când este nevoie, să răspundă imediat la nevoile privind schimbarea unei secții în secție ATI”, a spus Florin Cîțu.

El a remarcat că managerii de spital sună ori președintele Consiliului Județean ori primarul, de fiecare dată când este nevoie de schimbări legate de paturile COVID: „Nu! Sunt acolo să rezolve această problemă. Dacă nu rezolvă această problemă, pleacă și vin alții”.

Cîțu a spus că șefii spitalelor nu trebuie să ceară voie de la președintele Consiliului Județean ca să mărească numărul de paturi pe secția ATI în situația în care e țara acum.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu spital manageri