x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu, despre PNRR: până în 2026 economia din România va fi aproape de media europeană

Florin Cîțu, despre PNRR: până în 2026 economia din România va fi aproape de media europeană

27 Sep 2021   •   18:38
Florin Cîțu, despre PNRR: până în 2026 economia din România va fi aproape de media europeană

Premierul Florin Cîțu a declarat imediat după aprobarea PNRR că până în 2026 economia din România va fi aproape de media europeană. Vor fi făcute zeci de reforme și de investiții, a explicat prim-ministrul.

Premierul Florin Cîțu a dezvăluit faptul că PNRR-ul României a primit 10 calificative A din 11 posibile. Acest plan va duce la dezvoltarea României, a mai spus șeful Guvernului.

„Eu garantez ca Guvernul va implementa toate reformele asumate... Altă cale nu există, până în 2026 vom avea alte standarde, iar economia din România va fi aproape de media europeană”, a spus Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă.

Premierul a anunțat numeroase reforme și investiții. „Țin în mod special la capitolul autostrăzi”, a spus șeful Guvernului.

Florin Cîțu a explicat că vor urma 67 de reforme și 107 investiții în toate domeniile. O treime din sumă este alocată domeniului transporturi, iar 3,1 miliarde de euro vor fi pentru autostrăzi, a precizat premierul Florin Cîțu, la puțin timp după aprobarea PNRR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu