x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focar de Covid-19 la fabrica de tricotaje din Motru: 11 angajați îmbolnăviți, fabrica rămâne închisă

Focar de Covid-19 la fabrica de tricotaje din Motru: 11 angajați îmbolnăviți, fabrica rămâne închisă

05 Mai 2020   •   12:06
Focar de Covid-19 la fabrica de tricotaje din Motru: 11 angajați îmbolnăviți, fabrica rămâne închisă

Fabrica de tricotaje din Motru rămâne închisă, după ce 11 angajați au fost depistați cu noul coronavirus. Și 21 de cunoștințe ale angajaților au fost infectate.

Direcția de Sănătate Publică Gorj anunță că a decis prelungirea măsurii de suspendare a activității fabricii de tricotaje din Motru, începând cu data de 5 mai, pe o perioadă de încă 14 zile.

„Decizia a fost luată în conformitate cu prevederile legislației sanitare din domeniul sănătății publice și având în vedere ancheta epidemiologică, ce evidențiază faptul că focarul din cadrul societății este în derulare, prin apariția de noi cazuri COVID-19, atât în rândul angajaților, cât și în rândul contacților acestora”, transmite DSP.

Activitatea fabricii de tricotaje din Motru a fost suspendată începând cu data de 21 aprilie, după ce au fost confirmate mai multe cazuri COVID-19 în rândul angajaților și a contacților acestora.

Până acum, 11 angajați ai fabricii de tricotaje și 21 de contacți ai acestora au fost confirmați cu COVID-19.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Covid-19 motru fabrica de tricotaje