x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focuri de armă într-un bloc din Călăraşi: Un bărbat cu cagulă a atacat un curier

Focuri de armă într-un bloc din Călăraşi: Un bărbat cu cagulă a atacat un curier

10 Apr 2012   •   10:45
Focuri de armă într-un bloc din Călăraşi: Un bărbat cu cagulă a atacat un curier

UPDATE 15:22 - Autorul jafului armat de la Calarasi este un adolescent in varsta de 15 ani, care locuieste in blocul in care s-a petrecut agresiunea si care a fost prins de politisti. Anchetatorii au stabilit ca arma cu care si-a amenintat victima este un pistol cu gaze detinut legal de parintii sai.

Un angajat al unei firme de curierat a fost amenintat cu un pistol, in aceasta dupa-amiaza, in scara unui bloc din municipiul Calarasi, de o persoana care purta cagula si care i-a furat victimei doua telefoane mobile. In timpul atacului, agresorul a folosit arma, insa curierul nu a fost ranit, reusind sa fuga.

Atacatorul i-a luat curierului doua colete cu telefoane mobile pe care acesta urma sa le livreze pe baza de comanda in respectivul imobil.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, inspector Ramona Tudor, dupa ce l-a amenintat cu pistolul si i-a luat coletele, atacatorul a disparut, urcand pe scara blocului, iar victima a coborat la masina cu care se deplasase, pentru a suna la 112 si a anunta incidentul.

Imediat dupa atac, agresorul a tras cu pistolul, in timp ce victime cobora scarile pentru a iesi din bloc.

"Am fost sesizati de catre un angajat al unei firme de curierat din Slobozia ca a venit la Calarasi pentru a livra doua colete cu doua telefoane mobile, in baza unei comenzi. El spune ca a purtat o discutie telefonica, probabil cu destinatarul produselor, si ca acesta i-a spus sa vina la blocul I 8, pe scara 1, in strada Zefirului din municipiul Calarasi. Aici a fost asteptat pe scara de un individ cu o cagula pe fata, care l-a amenintat cu un pistol si i-a luat cele doua telefoane mobile. Incidentul a avut loc intre etajele 3 si 4, iar ulterior atacatorul a tras cu pistolul o data in plan vertical, pentru a-l speria probabil pe curier si a-l determina sa plece din scara blocului si sa coboare. Ulterior, curierul a ajuns la parter, unde avea masina si a sunat la 112 pentru a anunta incidentul, iar la fata locului se fac cercetari", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Calarasi, inspector Ramona Tudor.

La ora transmiterii acestei stiri, atacatorul este cautat de politisti, existand suspiciunea ca s-a ascuns intr-un apartament de pe scara blocului sau a urcat pe acoperis, prin chepengul deschis, iar de acolo a coborat pe o alta scara a imobilului.

×