x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fosta jurnalistă Emilia Şercan, pericol public pe şosele

Fosta jurnalistă Emilia Şercan, pericol public pe şosele

de Mara Raducanu    |    08 Feb 2011   •   14:11
Fosta jurnalistă Emilia Şercan, pericol public pe şosele
Sursa foto: Realitatea TV/

150771-emilia-sercan-22.jpg

Directoarea Televiziunii TVR International, Beatrice Comanescu, a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost lovită din spate, în pasajul Unirii, spre iesirea Budapesta din Capitală, de un alt autovehicul, condus de Emilia Şercan (fostă jurnalistă la Evenimentul zilei şi Realitatea).

Beatrice Comănescu, în stare de şoc: “Nu vreau nimic de la Emilia Şercan, ci doar să nu mai conducă niciodată”

Vizibil afectată de şocul prin care trecut în urma impactului, Beatrice Comănescu a declarat pentru Jurnalul Naţional că nu are nevoie de nimic de la Emilia Şercan, din cauza căreia a văzut moartea cu ochii. Simpla ei rugăminte pentru autointitulata jurnalista independentă - la fel de independentă pare să fie şi pe şosele - este ca aceasta să nu mai aibă curajul să se urce vreodată la volan, fiind un adevărat pericol. “Sunt şocată de ceea ce s-a întâmplat. Eram în maşina de serviciu, la pasajul Budapesta, spre sensul de mers înspre Parcul Tineretului. Stăteam la coadă, cu frâna de mână trasă. Şi, dintr-o dată, fiinţa asta a intrat în noi. M-a aruncat de trei ori. Vă daţi seara că nu am mai ştiut de mine. Astăzi a făcut rost de numărul meu şi m-a sunat să se intereseze cum mă simt. I-am zis că nu am nevoie de bani sau de altceva de la ea, dar că o rog să nu mai conducă niciodată în viaţa ei. Poliţiştii de la Brigada Poliţiei Rutiere au confirmat accidentul, precizând că pe numele Emiliei Şercan s-a întocmit dosar penal pe vătămare corporală din culpă, fiindu-i suspendat permisul de conducere. Şoferii ambelor maşini au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Contactată de Jurnalul Naţional, Emilia Şercan a refuzat să comenteze accidentul în care a fost implicată. "Nu am ce să comentez. Prin ceea ce a apărut, Jurnalul Naţional îşi plăteşte o poliţă", a declarat Emilia Şercan pentru ziarul nostru.

×