x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul portar Cristian Munteanu, cercetat pentru tăinuire în ancheta privind furturile de maşini

Fostul portar Cristian Munteanu, cercetat pentru tăinuire în ancheta privind furturile de maşini

03 Aug 2011   •   07:10
Fostul portar Cristian Munteanu, cercetat pentru tăinuire în ancheta privind furturile de maşini

Fostul portar dinamovist Cristian Munteanu este cercetat pentru tainuire in ancheta in cadrul careia au loc, in aceasta dimineata, 44 de perchezitii la mai multe servicii de inmatriculari si permise auto din Capitala si din alte judete, el urmand sa fie dus la audieri, au declarat reprezentanti ai DGA.

Cristian Munteanu este unul dintre cei vizati in aceasta ancheta au declarat, pentru Mediafax, reprezentanti ai DGA. El este cercetat pentru tainuire, potrivit surselor citate. Munteanu va fi dus la audieri pentru a da declaratii in legatura cu acuzatiile care-i sunt aduse in acest dosar.

In luna aprilie, procurorii Parchetului Capitalei au inceput urmarirea penala pe numele a noua persoane in cazul unor furturi de masini de lux, printre cei acuzati fiind mijlocasul dinamovist Andrei Margaritescu si fostul portar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu. Ei sunt cercetati pentru inselaciune, fals in declaratii, instigare la fals intelectual si tainuire.

Cristi Munteanu este cercetat in libertate, pentru tainuire, cu interdictie de a parasi localitatea, masura dispusa de catre procurorul de caz.

×