x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul şef al Poliţiei din Deta, internat de urgenţă în urma unui infarct

Fostul şef al Poliţiei din Deta, internat de urgenţă în urma unui infarct

27 Iul 2011   •   09:31
Fostul şef al Poliţiei din Deta, internat de urgenţă în urma unui infarct

Ioan Viorel Golosie, fostul sef al politiei din Deta, a fost internat de urgenta, in aceasta dimineata, dupa ce a suferit un infarct. El si-a dat demisia in urma cu doua zile in urma scandalului in care sunt implicati fiii primarului din localitate.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, a declarat ca Ioan Golosie, in varsta de 50 de ani, s-a prezentat, in aceasta dimineata, la serviciu si a predat toate documentele legate de activitatea sa, dupa care s-a simtit rau si a fost transportat la spitalul din Deta.

"Este o situatie neplacuta, incercam sa vedem ce se poate face", a declarat reprezentantul Politiei.

Citeste si Seful Politiei Romane: Ioan Golosie vrea sa se pensioneze

La randul sau, directorul spitalului din Deta, Iosif Cobzariu, a declarat ca fostul sef al Politiei din Deta se afla la unitatea medicala, fiindu-i facute investigatii la Sectia de Boli Interne. El nu a putut preciza un diagnostic in cazul lui Golosie, insa a spus ca acesta se afla in evidentele medicale, de mai mult timp, cu mai multe afectiuni, intre care hipertensiune arteriala si boala coronariana.

Directorul spitalului din Deta a spus ca, in functie de rezultatul analizelor, se va decide daca fostul sef al Politiei ramane in aceasta unitate medicala sau va fi transferat la Spitalul Judetean din Timisoara.

Prietenii si rudele barbatului spun ca acesta era foarte suparat pentru ca a fost nevoit sa-si dea demisia de onoare, anunta Mediafax.

In cazul lui Ioan Golosie a fost inceputa cercetarea prealabila in urma scandalului in care au fost implicati fiii primarului democrat-liberal din localitate.

Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat luni ca, impreuna cu o echipa de control, a inceput verificarile in cazul incidentului de sambata seara de la Deta, procedurile urmand sa se desfasoare in regim de urgenta, pentru ca in cateva zile sa poata fi luate masuri pe cale administrativa.

Cinci politisti din Timisoara sunt cercetati in acest moment in urma scandalului din Deta. Este vorba despre seful politiei locale, seful compartimentului de ordine publica si alti 3 politisti, care au asistat la scenele incredibile de sambata noaptea.

×