x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul soţ al “Elodiei de Neamţ”, arestat cu trei ore înainte ca povestea ei să apară la “Dispăruţi fără urmă”

Fostul soţ al “Elodiei de Neamţ”, arestat cu trei ore înainte ca povestea ei să apară la “Dispăruţi fără urmă”

17 Iun 2013   •   15:05
Fostul soţ al “Elodiei de Neamţ”, arestat cu trei ore înainte ca povestea ei să apară la “Dispăruţi fără urmă”

În ediţia de săptămâna trecută, emisiunea “Dispăruţi fără urmă” a prezentat cazul Ramonei Ţuţuianu, o tânără de 24 de ani care a dispărut din comuna Taşca, judeţul Neamţ. De la început s-a bănuit că fostul soţ al Ramonei ar fi implicat în această dispariţie. De la început - adică din februarie, anul trecut. Costel Ţuţuianu a fost însă arestat abia săptămâna trecută. Luni, cu trei ore înainte ca povestea Ramonei să fie difuzată în emisiunea “Dispăruţi fără urmă”. De ce acum? Şi ce probe i-au convins pe judecători să emită mandatul de arestare? Aflaţi răspunsurile în ediţia din această seară a emisiunii!

Tot atunci, “Dispăruţi fără urmă” vă va spune povestea Elvirei Ghioca, o fetiţă din Berbeşti despre care părinţii ei nu mai ştiu nimic de şase ani.     

Andreea Dodan şi Larisa Chelaru sunt două fetiţe dispărute, care au fost răpite şi ucise. În toamna lui 2005, povestea lor a fost îndelung mediatizată. Elvira avea atunci 8 ani. A văzut cazurile celor două fetiţe la televizor. Mama ei îşi aminteşte că Elvira i-a spus atunci că pe ea n-o poate păcăli nimeni cu o ciocolată şi că nu se va urca niciodată în maşina cuiva străin. La 21 februarie 2007, Elvira a dispărut şi ea, fără urmă.

“Dispăruţi fără urmă” este o emisiunea de utilitate publică, realizată cu sprijinul Poliţiei Române şi în parteneriat cu “Jurnalul Naţional”. Ea este difuzată la TVR1 luni, de la 22:30.

×
Subiecte în articol: elodia din neamt