x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator GALERIE FOTO. No Pants Subway Ride: Tinerii din Bucuresti s-au plimbat in lenjerie intima la metrou

GALERIE FOTO. No Pants Subway Ride: Tinerii din Bucuresti s-au plimbat in lenjerie intima la metrou

10 Ian 2016   •   18:53
GALERIE FOTO. No Pants Subway Ride: Tinerii din Bucuresti s-au plimbat in lenjerie intima la metrou
Sursa foto: Diana Oros

Zâmbete, apreciere sau indignare au stârnit, duminică, mai mulţi tineri care au renunţat la pantaloni în favoarea pantalonilor scurţi la metroul bucureştean în scop caritabil.

E pentru a doua oară când este organizat evenimentul 'No Pants Subway Ride' ('Fără pantaloni la metrou'). Zece tineri au atras privirile bucureştenilor care au circulat cu metroul pe ruta Piaţa Unirii - Pipera şi înapoi. Ei şi-au donat pantalonii şi au decis să meargă în boxeri sau pantaloni scurţi pentru a atrage atenţia asupra persoanelor nevoiaşe.

CLICK PE IMAGINE pentru a vizualiza galeria FOTO



Tinerii au ascultat muzică în metrou, au citit, iar unii dintre ei şi-au făcut selfie.

"Scopul acestei acţiuni este de a face oamenii să zâmbească, să descreţim frunţile, dar şi să strângem ceva haine pe care le vom dona unei case de copii. (...) Majoritatea oamenilor erau amuzaţi, se uitau şi apoi reveneau la rutină. Noi vrem să scoatem lumea din rutină făcând chestii distractive", a declarat co-organizatorul evenimentului Florin Bădiţa.

El a precizat că se aştepta la un număr mai mare de participanţi, iar cei de la Metrorex nu "le-au mai făcut atât de multe probleme ca anul trecut".

Unul dintre participanţi a spus că şi-a donat pantalonii şi va merge în boxeri acasă, adăugând că "nu îl interesează cum îl tratează oamenii din metrou". El a spus că este prima dată când participă la un astfel de eveniment şi a aflat de pe Facebook.

Iniţiativa reprezintă puţină nebunie, dar şi distracţie, a afirmat Sergiu. "Aducem un zâmbet pe feţele oamenilor care merg cu metroul şi totodată aducem şi puţină iritaţie pentru cei mai în vârstă care apreciază gestul ca unul dizgraţios. Dacă ar şti cu adevărat scopul, cu siguranţă ar fi ok", a afirmat tânărul.

Câteva doamne care călătoreau cu metroul se întrebau dacă nu cumva le este frig tinerilor. O tânără făcea poze, ea a spus ca îi place iniţiativa, dar nu ar avea curaj să călătorească cu metroul fără pantaloni. Doi străini au afirmat că au auzit de eveniment la ştiri, dar nu ştiau care este scopul. Ei au spus că este amuzant.

Fiecare face cum vrea, este o ţinută de casă, nu de stradă, a replicat o altă doamnă.

"Nu îmi place să umble în chiloţi sau pantaloni scurţi. Este lenjerie intimă. Nu mă deranjează, dar nu mi se pare ok", a comentat o doamnă mai în vârstă.

În schimb, bodyguardul de la metrou a cerut presei autorizaţie să filmeze indicând regulamentul trenului, care spune că fotografierea şi filmarea sunt interzise la metrou.

"Evenimentul 'No Pants Subway Ride' ('Fără pantaloni la metrou'), care are loc la nivel mondial începând din 2002, s-a desfăşurat pentru a doua oară consecutiv în Bucureşti. Evenimentul urmează să se desfăşoare şi la New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC.  

×
Subiecte în articol: No Pants Subway Ride