x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Frank Sinatra - Vocea de aur a secolului XX.

Frank Sinatra - Vocea de aur a secolului XX.

08 Iun 2011   •   13:29
Frank Sinatra - Vocea de aur a secolului XX.

Din 9 iunie, Revista Felicia si casa de discuri Intercont va daruiesc “The swing years', un album de colectie, semnat de inegalabilul Frank Sinatra, considerat unul dintre cei mai mari cantareti ai secolului XX. CD-ul oferit de Revista Felicia include 20 dintre piesele care l-au facut celebru pe Sinatra in intreaga lume, printre care hituri “I've got you under my skin', "Saturday Night (Is the Loneliest Night of the Week)' “I get a kick out of you', “Night and day' sau “Sweet Lorraine'.

Fiul unor emigranti italieni, Francis Albert Sinatra a intrat in legenda ca omul care a reusit sa atinga toate inimile, de la someri la presedinti de stat, de la adolescente la cupluri tihnite de batrani. Artistul a fost supranumit “Vocea' din 1943, cand 23 dintre piesele lansate de el se aflau in topurile muzicale. Nu a invatat niciodata sa citeasca, dar a compus si a cantat timp de zeci de ani, fiind recompensat cu 11 premii Emmy. A jucat in numeroase filme si a primit un Oscar pentru rolul secundar din pelicula “De aici in eternitate'.

Pachetul revista + CD “The swing years-Frank Sinatra' costa 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din 9 iunie (numarul 252) a Feliciei.

×
Subiecte în articol: mass media