x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea, mesaj la decesul Reginei: O lume e în doliu

Gabriela Firea, mesaj la decesul Reginei: O lume e în doliu

08 Sep 2022   •   21:10
Gabriela Firea, mesaj la decesul Reginei: O lume e în doliu

Un popor întreg este în suferință și o lume întreagă este în doliu, spune, joi, Gabriela Firea, ministrul Familiei, singurul ministru femeei din Guvernul României, la decesul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

„Regina Elisabeta a fost un model! 96 de ani de viață și 70 de ani în slujba unei națiuni. Cele nouă decenii, capitole întregi din istoria întregii lumi, s-au încheiat astăzi demn, așa cum a trăit toți cei 96 de ani Majestatea Sa. Un popor întreg este în suferință și o lume e în doliu. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, scrie Gabriela Firea, pe Facebook.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord a murit, joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, reședința sa din Scoția, unde Regina s-a retras în ultima perioadă. Regina avea 96 de ani și se afla pe tron de 70 de ani, având cea mai îndelungată domnie din istorie.

Anunțul privind decesul Reginei a fost postat și pe poarta Palatului Buckingham, un gest prin care poporul este anunțat că „London Bridge is down”.

 

(sursa: Mediafax)

×