Acesta este mesajul echipei BBC GoodFood, in luna septembrie! Intra pe noul site goodfood.ro si vei gasi mii de retete testate in bucataria GoodFood, sfaturi de la expertii GoodFood si gadgeturile care nu trebuie sa-ti lipsesca din bucatarie.
Echipa GoodFood nu a uitat nici de ponturile pentru diete, de sfaturile pentru o nutritie sanatoasa, ce inseamna alimentatia corecta, cum sa-ti adaptezi dieta pentru a echilibra mai bine proportiile nutritive. In plus, te vor delecta reportaje din calatoriile gourmet semnate de echipa GoodFood – de la Muntii Buzaului, la Istanbul sau chiar Noua Zeelanda. Te vor inspira povesti despre bucatari de placere, dar si secretele bucatarilor profesionist, ce i-a legat de bucatarie si cat de importanta este mancarea in viata lor.
Vei mai gasi cronici de restaurant si povesti despre vinuri, cele mai bune si mai interesante carti de retete, informatii despre condimente si care sunt ingredientele sanatoase.
“Avem un nou layout care pune in valoare mai bine continutul goodfood.ro, este mult mai prietenos, homepage-ul e mult mai ofertant pentru utilizatori, incurajeaza contributiile cititorilor si integreaza mai bine componenta de social media. Odata cu relansarea, ne provocam cititorii la un concurs amuzant, Dezastru in bucatarie. Nu de alta, dar eu, cand am pornit in aceasta calatorie a gatitului, imi aduc aminte de cel putin cateva intamplari amuzante, pe care le veti gasi pe site', a declarat Cristina Mazilu, redactor sef BBC GoodFood.
Concursul se va derula timp de o luna pe site-ul http://www.goodfood.ro/dezastre.html iar premiul cel mare va consta in vizita echipei GoodFood, care va gati pentru castigator, chiar la el acasa. Mecanismul e simplu, intra pe http://www.goodfood.ro/dezastre.html si spune povestea celui mai mare Dezastru in bucatarie. Fie ca in loc de tort au iesit sarmale, fie ca, din greseala, desigur, ai afumat bucataria si jumate din vecinii de bloc, povestea celui mai mare Dezastru in bucatarie va fi jurizata de catre echipa GoodFood, care va merge in casa castigatorului sa gateasca din placere. De asemenea, cel mai votat dezastru va primit un kit de ustensile de bucatarie, ca data viitoare sa nu se mai intample.
Si daca ai chef de povesti, pe blogul GoodFood, vei gasi aventurile echipei in bucatarie, dar si din culisele redactiei, inclusiv Dezastrele din bucatarie.
Cristina Mazilu – jurnalist si bucatar de placere, Mazi povesteste despre aventurile ei in bucatarie, pasiunea pentru experimentare si obsesia ei de a cumpara gadgeturi, dar si de a gasi feluri de mancare perfect preparate.
Adina Scortescu – jurnalist de profesie, food editorul GoodFood s-a specializat si in deserturi, la prestigioasa Le Cordon Bleu din Paris. Adina are raspunsuri pentru toate dilemele din bucatarie, asa ca asteapta provocarile!
Elena Ceciu – food psychology coach, iti explica de ce o masa colorata e mai gustoasa, de ce dietele esueaza, cum trebuie sa arate farfuria perfecta, cum gandurile iti modeleaza silueta si de ce e bine sa citesti cu atentie etichetele alimentelor.
Elena David – medic gastroenterolog, este specialistul in nutritie, dar si un bucatar de placere pasionat de calatorii. Ea iti va explica cum trebuie sa-ti adaptezi dieta daca suferi de ulcer, dar si care sunt cele mai delicioase feluri de mancare din Kuala Lumpur.