x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Geamănu, audiat de Poliţie

Geamănu, audiat de Poliţie

19 Aug 2009   •   00:00

Şapte descinderi au avut loc ieri-dimineaţă în cartierul Chitila din Bucureşti, iar printre cei verificaţi se numără şi presupuşii hoţi ai maşinii lui Gigi Becali.



Astfel, Tinel Nicolae şi Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, au fost duşi la Poliţie pentru audieri. Descinderile de ieri au fost făcute într-un dosar de anul trecut, anchetatorii căutând un Audi Q7, furat anul trecut, după ce un bătrân a fost ucis. Atunci, un bărbat în vârstă a fost tâlhărit şi bătut, în urma loviturilor acesta decedând. Tâlharii au plecat din casa bătrânului cu cheile unui autoturism Audi Q7. Procurorii încearcă acum să-i identifice pe agresori. În urma percheziţiilor nu au fost făcute reţineri.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că acţiunile nu au avut legătură cu dosarul lui Gigi Becali, ci sunt activităţi strict procedurale, întreaga anchetă fiind coordonată de procurori. Numele lui Tinel a mai apărut şi în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali. El a fost şi reţinut, la 28 aprilie, alături de Sandu Geamănu şi de Paul Mihalache, în aceeaşi zi în care maşina lui Andrei Hrebenciuc, care fusese furată, a fost găsită de poliţişti abandonată pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. (M.R.)

×
Subiecte în articol: observator gigi becali sandu geamanu