x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Genică Boerică, condamnare cu suspendare pentru că a fugit după ce la accidentat pe Iulian Crăciun

Genică Boerică, condamnare cu suspendare pentru că a fugit după ce la accidentat pe Iulian Crăciun

18 Apr 2013   •   15:59
Genică Boerică, condamnare cu suspendare pentru că a fugit după ce la accidentat pe Iulian Crăciun

Omul de afaceri craiovean Genică Boerică a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 1 la un an de închisoare cu suspendare în cazul accidentului din 2011, când l-a lovit cu maşina pe Iulian Crăciun, aflat în scaun cu rotile, pe o trecere de pietoni din zona Dorobanţi din Capitală, apoi a fugit de la locul accidentului.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Iulian Crăciun a declarat pentru Mediafax că decizia îi aparţine judecătorului, care a luat în calcul toate probele pe care le-a avut la dosar şi tot judecătorului îi aparţine şi responsabilitatea sentinţei. El a precizat că pretenţiile pe latură civilă au fost deja rezolvate, precizând că a ajuns la o înţelegere cu Genică Boerică.

În 26 mai 2011, Genică Boerică l-a lovit cu maşina pe Iulian Crăciun, aflat în scaun cu rotile, pe o trecere de pietoni din zona Dorobanţi din Capitală, apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au stabilit o zi mai târziu că Genică Boerică este autorul accidentului, acesta recunoscând fapta. Genică Boerică a fost trimis în judecată în noiembrie 2011, pentru părăsirea locului accidentului.

Iulian Crăciun declara, după accident, că traversa pe trecerea de pietoni când maşina, un Porsche Cayenne negru, a demarat şi l-a lovit în plin, fiind aruncat din scaunul cu rotile la peste un metru depărtare.


×