x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ghenosu, condamnat la nouă ani de închisoare

Ghenosu, condamnat la nouă ani de închisoare

14 Noi 2011   •   13:39
Ghenosu, condamnat la nouă ani de închisoare

Florin Ghinea, cunoscut drept Ghenosu, a fost condamnat, astazi, la noua ani de inchisoare, pentru santaj si infractiuni informatice cu carduri bancare. In acelasi proces, alti membri ai gruparii infractionale condus de Ghenosu au primit intre 5-7 ani de inchisoare. Decizia Tribunalului Prahova poate fi atacata cu recurs, acesta urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Ploiesti.

Ghenosu si alte 14 persoane au fost trimise in judecata in acest dosar, pentru acuzatii de santaj si clonare de carduri, anunta Mediafax.

In 2009, in acest dosar, Florin Ghinea a fost pus in libertate de catre judecatorul prahovean Dumitru Rebegea, magistratul fiind apoi trimis in judecata pentru luare de mita si favorizarea infractorului. Dupa declansarea procedurii impotriva lui Rebegea, Tribunalul Prahova l-a arestat din nou pe Ghenosu, el fiind in prezent incarcerat in Penitenciarul Rahova.

Pentru una dintre cele 14 persoane trimise in judecata alaturi de Ghenosu, Tribunalul Prahova dispus suspendarea executarii pedepsei in conditiile in care barbatul se afla la prima incalcare a legii penale.

×