x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gheorghe Dincă, dus din nou la Caracal pentru reconstituire în cazul dispariţiei Luizei Melencu

Gheorghe Dincă, dus din nou la Caracal pentru reconstituire în cazul dispariţiei Luizei Melencu

17 Sep 2019   •   10:50
Gheorghe Dincă, dus din nou la Caracal pentru reconstituire în cazul dispariţiei Luizei Melencu
Sursa foto: Observator.tv

Gheorghe Dincă, inculpatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost dus marţi, la Caracal, pentru reconstituiri la domiciliul său, dar şi pe o stradă din municipiu, de unde ar fi luat-o pe Luiza "la ocazie" şi pe un drum din afara oraşului, unde ar fi aruncat telefonul fetei.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat că urmează să aibă loc reconstituirea în cazul dispariţiei Luizei Melencu, tânăra de 18 ani din localitatea doljeană Dioşti, dispărută pe 14 aprilie.

Dincă a fost din nou huiduit, aşa cum s-a întâmplat şi luni, când a participat la reconstituire în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu.

La Caracal sunt prezenţi, marţi, şi membri ai familiei Luizei Melencu, printre aceştia fiind şi mama fetei, care a părut că nu îşi mai poate controla revolta faţă de Gheorghe Dincă şi a încercat să se apropie de acesta.

La deplasările anchetatorilor prin Caracal şi în alte zone unde se face reconstituirea sunt prezente mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă