x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali - transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, după ce a acuzat "anumite probleme medicale"

Gigi Becali - transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, după ce a acuzat "anumite probleme medicale"

09 Ian 2014   •   18:20
Gigi Becali - transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă,  după ce a acuzat  "anumite probleme medicale"

Gigi Becali a fost transferat, joi, la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru a fi supus mai multor investigaţii medicale, el urmând să rămână în unitatea respectivă cât timp va fi necesar, potrivit reprezentanţilor penitenciarului.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat că, joi după-amiază, Gigi Becali a fost transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, după ce a acuzat "anumite probleme medicale", Botezan neprecizând despre ce afecţiuni este vorba.

Gigi Becali a făcut în 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării, solicitarea urmând să fie judecată de Tribunalul Constanţa în 29 ianuarie, a declarat pentru Mediafax avocatul Bogdan Vlad.

Bogdan Vlad a precizat că Gigi Becali are o afecţiune la nivelul regiunii cervicale a coloanei vertebrale, pe care a tratat-o constant timp de 30 de ani, înainte de a fi încarcerat, şi nu a mai putut continua tratamentul în închisoare. Recent, problema s-ar fi agravat, clientul său acuzând dureri acute şi insuportabile.

×
Subiecte în articol: gigi becali