x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Giurgiu: Trei TIR-uri cu 64 de tone de deșeuri din pilitură de fier, oprite la intrarea în țară

Giurgiu: Trei TIR-uri cu 64 de tone de deșeuri din pilitură de fier, oprite la intrarea în țară

07 Iul 2021   •   11:50
Giurgiu: Trei TIR-uri cu 64 de tone de deșeuri din pilitură de fier, oprite la intrarea în țară

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au oprit la intrarea în țară trei TIR-uri care transportau din Bulgaria în România 64 de tone de deșeuri din pilitură de fier.

Potrivit Poliției de Frontieră, poliţiştii din Giurgiu au făcut, pe sensul de intrare în ţară, controale asupra unor TIR-uri conduse de cetăţeni bulgari, cu vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din pilitură de fier.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin reprezentanţilor Gărzii Naţionale de Mediu de pe raza judeţului Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că cele trei autocamioane transportau cantităţile de 20.800, 21.500, respectiv 21.800 de kilograme deşeuri din pilitură de fier, pentru care şoferii au prezentat documente de transfer incomplete. Deşeurile au fost încărcate din Bulgaria, destinaţia fiind o firmă de pe teritoriul României.

Autorităţile nu au permis accesul pe teritoriul României pentru cele trei mijloace de transport.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: deşeuri