x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: VIDEO: Cum maltratează doi tineri un câine

Gorj: VIDEO: Cum maltratează doi tineri un câine

de Gabriela Mladin    |    27 Mai 2013   •   12:32
Gorj: VIDEO: Cum maltratează doi tineri un câine

Cruzime fără margini din partea unor tineri din Târgu-Jiu! Aceştia atacă un câine care doarme, lovindu-l cu plăci din BCA. Mândri de fapta lor, cei doi au postat filmul pe o reţea de socializare. În imagini se poate vedea cum câinele este lovit grav şi abia mai poate merge. Tinerii se distrează de mama focului şi chiar ironizează pe Facebook asociaţiile de protecţie a animalelor. Deşi sesizată de jurnalişti, Poliţia din Gorj a precizat, prin vocea purtătorului de cuvânt, că aşteaptă plângeri din partea celor deranjaţi de aceste imagini.

Filmul postat pe facebook a fost şters de tinerii care l-au făcut, imediat ce acesta a fost preluat de ziarele online. Însă, mai mulţi ultilizatori ai reţelei de socializare l-au distribuit şi au apucat chiar să-l salveze.

Asociaţia de Protecţie a Animalelor Proanimals a văzut imaginile şi s-a îngrozit. I-a şi depistat pe cei doi care au maltratat câinele: “Acest material a fost realizat de doi tineri care se numesc, Ionuţ Daniel şi Cristi Mihai şi a fost postat apoi pe facebook. Aş putea spune că iubitorii de animale sunt scandalizaţi de aceste imagini. Astăzi vom depune o plângere la Poliţie pentru că ceea ce se întâmplă reprezintă infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea. Şi poliţia trebuie să se sesizeze. Tinerii au şi şters aceste imagini, dar filmul există”, a declarat Carmena Şerbănoiu, preşedinta asociaţiei.

Şi, într-adevăr filmul a circulat apoi pe reţeaua de socializare şi mii de oameni sunt scandalizaţi de ceea ce văd.

Filmul a fost trimit de jurnalişti şi prezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Gorj, care, însă, au precizat că aşteaptă o plângere pentru a demara o anchetă.

VEZI VIDEO AICI

×