x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grindeanu: A fost desemnat constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu - Făgăraș

Grindeanu: A fost desemnat constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu - Făgăraș

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2023   •   19:40
Grindeanu: A fost desemnat constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu - Făgăraș
Sursa foto: Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis că joi a fost desemnat constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu - Făgăraș, cel cuprins între Arpașu de Sus (județul Sibiu) - Sâmbăta de Sus (județul Brașov).

Potrivit ministrului Grindeanu, contractul pentru proiectarea și execuția celor 17,6 km ai Tronsonului 3 (Arpașu de Jos – Sâmbăta de Sus) a fost atribuit de CNAIR unui antreprenor turc și are o valoare de 1,77 miliarde de lei (fără TVA).

Ministrul Transporturilor scrie pe Facebook că durata pentru construcția acestui tronson- finanțat prin Programul de Transport 2021-2027 - este de 48 de luni: din care 12 luni perioada de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

„Antreprenorul urmează să construiască pe traseul acestui tronson inclusiv 27 de poduri și pasaje. Procedura de semnare a contractului va putea fi demarată peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații”, mai spune  pe Facebook, Grindeanu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×