x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a decis! Turcii vor realiza proiectul și execuția Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș

S-a decis! Turcii vor realiza proiectul și execuția Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș

de Redacția Jurnalul    |    05 Mai 2023   •   19:15
S-a decis! Turcii vor realiza proiectul și execuția Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș

O Asociere de constructori turci a fost desemnată câștigătoarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsonului 4, Sâmbăta de Sus - Municipiul Făgăraș și Drum de legătură cu DN1, al Autostrăzii Sibiu- Făgăraș, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„O Asociere de constructori turci a fost desemnată câștigătoarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 (Sâmbăta de Sus - Municipiul Făgăraș și Drum de legătură cu DN1) al Autostrăzii Sibiu- Făgăraș”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Contractul adjudecat - la o valoare de 1,19 miliarde de lei (fără TVA)- prevede proiectarea și execuția celor 16,26 km ai acestui tronson în termen de 48 de luni, dintre care 12 luni perioada de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

Ministrul Transporturilor precizează că sectorul de Autostrada Sibiu- Făgăraș va asigura legătura pe un drum de mare viteză pe intercoridorul Moldova - Transilvania, iar contractul, finanțat prin Programul Transport, va putea fi semnat peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu licitaţie