x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Heroes, serie nouă la Antena 1

Heroes, serie nouă la Antena 1

24 Iun 2010   •   00:00
Heroes, serie nouă la Antena 1

Antena 1 îşi propune să devină ci­nematograful preferat în zilele de vară şi promite producţii de calitate. Tot ce-i mai rămâne telespectatorului de făcut este să se aşeze în faţa micilor ecrane şi să se lase purtat în poveştile, aventurile, emoţiile şi visele filmelor de vară.



Începând din 5 iulie, de luni până joi, la ora 23:30 puteţi viziona la Antena 1 serialul Heroes. Dacă v-aţi întrebat vreodată ce aţi fi făcut dacă aţi fi fost înzestrat cu o capacitate supranaturală, serialul Heroes vă poate ajuta în găsirea unui răspuns. Evenimentele din Heroes vă spun povestea unor oameni neobişnuiţi cu puteri ieşite din comun precum capacitatea de previziune, de telepatie şi de a călători în timp. Cum bine intuiţi, de la astfel de personaje extraordinare nu ne putem aştepta la preocupări comune. Când spunem eroi, spunem salvarea şi păstrarea bunăstării în lume.

Umorul de calitate nu lipseşte nici el. Începând cu 3 iulie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:10, îi puteţi urmări pe Bruce Willis şi Cybill Chepherd în rolul unor personaje pline de viaţă, care vor lupta pentru desluşirea unor mistere demne de cei mai de renume detectivi - Maddie şi David. Celor care visează să trăiască emoţii puternice şi tensiunea unor evenimente dramatice, Antena 1 le propune în această vară telenovela grecească Secrets of Eden.

Acţiunea este la loc de cinste în filmele Antenei 1 din această vară. Vă dăm doar câteva indicii: Wesley Snipes (The Detonator, Marksman, 7 Seconds), Steven Seagal (Shadow Man, Black Dawn, Flight of Fury), Jean-Claude Van Damme (Sudden Death, The Quest), Arnold Schwar­zenegger (6th Day), Sylvester Stallone (Daylight) şi Noah Wyle (The Librarian). Lista nu se opreşte însă aici. Aventura continuă cu multe alte filme de succes pe care telespectatorii le pot descoperi pe parcursul acestei veri. (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass-media