x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hossu: Mitingul de astăzi este dovada nemulţumirilor şi a gradului de mafie la care s-a ajuns

Hossu: Mitingul de astăzi este dovada nemulţumirilor şi a gradului de mafie la care s-a ajuns

19 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, în faţa miilor de protestatari adunaţi în faţa sediului Guvernului, că mitingul este dovada nemulţumirilor cumulate şi a gradului de mafie la care s-a ajuns. "Spune un nu hotărât. Nu acestor guvernanţi", a spus Hossu.

El a afirmat că după ce guvernanţii nu au vrut sa vorbească cu sindicaliştii, acum au anunţta "marea realizare": scăderea salariilor şi a pensiilor, anularea tichetelor de masă, a ajutorului de şomaj şi de asistenţă socială.

"Ne-au cerut să fim solidari cu ei. Să fie ei solidari cu noi şi să-şi dea demisia", a spus Bogdan Hossu, generând fluierături ale manifestanţilor. În opinia lui Hossu, cea mai bună soluţie la criza actuală este demisia Guvernului.

"Dacă vor să ne dea o alăt soluţie, să înceapă cu schimbarea actualului Guvern. E cea mai bună soluţie!", a susţinut liderul cartel Alfa.

Liderul BNS, Dumitru Costin, a făcut apel la declanşarea grevei generale, propunere aclamată de toţi participanţii din Piaţa Victoriei.

×
Subiecte în articol: observator