x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huidu, alcoolemie zero. Realizatorul TV este internat în spital şi va fi audiat de poliţie atunci când medicii vor permite

Huidu, alcoolemie zero. Realizatorul TV este internat în spital şi va fi audiat de poliţie atunci când medicii vor permite

16 Oct 2011   •   12:06

Realizatorul de televiziune Serban Huidu avea alcoolemie zero conform testului facut de politisti imediat dupa producerea accidentului rutier din localitatea brasoveana Timisul de Sus.

Huidu se afla la Spitalul Judetean Brasov, unde i-au fost recoltate si probe biologice si i-a fost facut si o tomografie. El a fost internat in spital si urmeaza sa fie audiat de politie in momentul in care medicii vor permite acest lucru..Politia rutiera face investigatii pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa de catre Serban Huidu, urmand sa propuna parchetului masurile care se impun intr-un astfel de caz.

Politia cerceteaza si daca Serban Huidu avea voie sa conduca, si daca acest fapt a fost avizat medical, avand in vedere faptul ca Huidu s-ar putea afla sub tratament medicamentos de recuperare, in urma accidentului de schi din decembrie 2010, cand i-a fost indusa starea de coma artificiala.

×
Subiecte în articol: huidu accident serban huidu