x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huidu, soţia sa şi bona copiilor, transferaţi la Spitalul Universitar

Huidu, soţia sa şi bona copiilor, transferaţi la Spitalul Universitar

17 Oct 2011   •   11:45
Huidu, soţia sa şi bona copiilor, transferaţi la Spitalul Universitar

O comisie mixta de medici care au examinat, din punct de vedere medical, starea vedetei TV Serban Huidu, a sotiei si a bonei copiilor sai, si-a dat acordul ca cei trei pacienti sa fie transferati la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Cei trei pacienti vor fi transferati cu trei ambulante.

UPDATE 15:34 - Serban Huidu a parasit, in aceasta dupa-amiaza, Spitalul Judetean Brasov. El a plecat cu o masina privata, fara a fi vazut de jurnalusti. Conform surselor citate de Mediafax, Huidu a plecat din spital inaintea sotiei sale, care a fost preluata de o ambulanta privata pentru a fi dusa la Spitalul Universitar.

"S-au facut investigatiile luni dimineata pentru ca sa se vada daca au survenit complicatii de la accident. S-a constatat ca nu si atunci pot sa plece in siguranta. Starea medicala nu a impus ramanerea lor aici si nici mutarea. Noi avem dreptul sa mutam la spital de rang superior pentru probleme care ne depasesc, dar nu sunt. E bucurestean, are familia si casa acolo, e normal sa fie asa", a declarat directorul medical al Spitalului Judetean Brasov, Adrian Albota, citat de Antena3.

Medicul a precizat ca starea psihica a lui Huidu este proasta. "Este un om socat care se simte vinovat", a mai spus Albota.

Bona copiilor, care se afla in stare mai grava, va fi transferata la Bucuresti cu o salvare de la Serviciul de Ambulanta, iar in cazul sotilor Huidu va fi gasita o firma privata, de catre familie, pentru transportul in Capitala.

Huidu a ramas internat, duminica seara, dupa ce medicii i-au facut o tomografie craniana, pentru a verifica daca nu i s-au agravat leziunile pe care le-a suferit in 2010 in accidentul de schi din Austria. In accident, Huidu a suferit o contuzie minora la cap.

Surse medicale au declarat ca Huidu se afla in stare de soc, cu toate ca din punct de vedere medical este in afara oricarui pericol si repeta intr-una, dupa accident, "Ce am facut, Doamne, ce am facut? Sunt terminat!".

Realizatorul de televiziune Serban Huidu avea alcoolemie zero conform testului facut de politisti imediat dupa producerea accidentului rutier din localitatea brasoveana Timisul de Sus.

×
Subiecte în articol: serban huidu adrian albota