x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iași: Amendă de 12.500 lei pentru o persoană care nu purta mască și făcea propagandă electorală

Iași: Amendă de 12.500 lei pentru o persoană care nu purta mască și făcea propagandă electorală

06 Dec 2020   •   15:14
Iași: Amendă de 12.500 lei pentru o persoană care nu purta mască și făcea propagandă electorală
Sursa foto: Foto: observator.tv

O persoană care a făcut propagandă electorală și a refuzat să poarte mască a fost amendată cu 12.500 de lei. Jandarmii din Iași au aplicat sancțiunea duminică, în timpul alegerilor parlamentare.

 „Au fost înregistrate șase sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. Ca urmare a verificărilor efectuate până la acest moment, trei sesizări nu se confirmă, iar restul sunt în lucru. Până la această oră, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 12.500 de lei. A fost sesizată o faptă de natură penală, în cadrul căreia se efectuează verificări. Spre exemplu, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Iaşi au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 12.500 de lei, unei persoane pentru continuarea propagandei electorale şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv nu purta masca de protecţie”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Iași.

Sesizările legate de incidentele electorale sunt verificate imediat de polițiști și jandarmi.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: amenda masca