x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iaşi: Anchetă în cazul morţii unei tinere căzute de la balconul iubitului

Iaşi: Anchetă în cazul morţii unei tinere căzute de la balconul iubitului

11 Apr 2017   •   10:01
Iaşi: Anchetă în cazul morţii unei tinere căzute de la balconul iubitului

Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă după ce o femeie în vârstă de 27 de ani a murit luni după ce a căzut de fereastra apartamentului unde locuia iubitul său, de la etajul cinci al unui bloc din cartierul CUG.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat marţi că "se continuă cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt", nefiind clar dacă tânăra s-a sinucis sau a fost aruncată de la etaj.

"Am fost anunţaţi prin serviciul 112 de un trecător care a văzut o tânără a căzând de la un etaj superior. Iniţial s-a crezut că e de la etajul şapte. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a aflat a căzut de la etajul cinci, unde venise în vizită la prietenul ei", a precizat Anca Vâjiac.

Iubitul tinerei le-a declarat anchetatorilor că nu a avut discuţii sau dispute verbale cu femeia, susţinând că la scurt timp după ce a sosit, ea s-a dus într-o cameră alăturată de unde s-a aruncat în gol.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că tânăra se afla în depresie pentru că după terminarea Facultăţii de Medicină Dentară nu a reuşit să îşi găsească un loc de muncă. www.agerpres.ro

×