x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator IAŞI. S-a ascuns, timp de patru ani, sub patul mamei

IAŞI. S-a ascuns, timp de patru ani, sub patul mamei

20 Ian 2009   •   00:00

Un infractor dat în urmărire generală s-a ascuns, timp de patru ani, sub patul mamei pentru a nu executa pedeapsa la care a fost condamnat pentru furt, anunţă Agerpres. Bărbatul de 39 de ani a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare, după ce a furat de mai multe ori dintr-un magazin.



Potrivit IJP Iaşi, a declarat, marţi, că bărbatul din localitatea Vlădeni, a fost condamnat în anul 2005 pentru că a furat de mai multe ori dintr-un magazin.  "Luni, în urma unei descinderi, infractorul care se sustrăgea executării pedepsei a fost găsit în locuinţa mamei sale, ascuns sub pat. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Iaşi", a precizat subinspectorulVirginia Pralea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Pentru a nu-şi petrece aproape patru ani într-o celulă, bărbatul s-a ascuns în casa mamei, unde şi-a făcut o ascunzătoare sub patul acesteia, pe care a acoperit-o cu o scândură şi câteva covoare. Plictisit să stea sub pat, infractorul a început să îşi trimită mama să îi cumpere, din pensie, ţigări şi băutură de la magazinul din sat. Spre ghinionul său, în sat se ştia că femeia nu bea şi nu fumează, iar cumpărăturile făcute tot mai des au stârnit suspiciunea consătenilor. De câteva ori, susţin localnicii, s-a aventurat el însuşi până la birt, însă a fost recunoscut, fiind anunţate imediat autorităţile. (V.A.)

×
Subiecte în articol: romania