x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ● Enervări ● Mirări

Întrebări ● Enervări ● Mirări

30 Sep 2008   •   00:00

Ne-a enervat Andreea Marin, care s-a pozat (pardon, a facut un shoting) lângă copiii africani, precum turiştii din Predeal lângă ursul împăiat.



  • Ne enervează viitoarea mămică Andreea Bănică, cea care a declarat unui reporter de televiziune despre copilul ei că "e pe vine"...
  • Ne-a enervat Andreea Marin, care s-a pozat (pardon, a facut un shoting) lângă copiii africani, precum turiştii din Predeal lângă ursul împăiat.
  • Ne întrebăm ce o fi avut în cap glumeţul care a pus o pungă de cadouri în mâna unui soldat din grupul statuar de la "Leul", aflat chiar vizavi de Palatul Cotroceni.
  • Ne întrebăm de unde atâta pricepere pe edilii de la Primăria Sectorului 6, care au decis raderea tuturor garajelor din spatele blocu­rilor de tip S de pe strada Braşov, fără ca locul respectiv să fi fost amenajat pentru alte destinaţii. Sigur, ideal ar fi fost să fie eliminate şi fundaţiile din beton ale fostelor garaje, pentru ca locul respectiv să nu arate precum Beirutul după bombardamente, iar cei care-şi parchează maşinile pe locul fostelor garaje să nu-şi taie cauciucurile în denivelări. Dar poţi şti ce au avut în cap edilii? Loc de joacă pentru copii, spaţiu verde sau, mai bine, locuri de parcare civilizate nu se puteau amenaja, nu-i aşa?

×
Subiecte în articol: observator