x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări - Enervări - Mirări

Întrebări - Enervări - Mirări

20 Sep 2008   •   00:00

Ne enervează cumplit pricepuţii ăştia care mai apar pe la televizor, destul de rar, şi care îşi dau aere de mari vedete. Abia îşi deschid gurile ca să scoată fraza din puţul gîndirii.




  • Ne-a enervat cumplit circulaţia de ieri din Bucureşti. Poate că ar fi mai bine ca în zilele de vineri să procedăm ca pe vremea lui Ceauşescu: într-o săptămînă să circule maşinile cu soţ şi în următoarea cele fără soţ. Şi tot aşa! Ce ziceţi, băieţi? Vă ţin curelele să aveţi cîte două maşini în ogradă?
  • Ne enervează cumplit pricepuţii ăştia care mai apar pe la televizor, destul de rar, şi care îşi dau aere de mari vedete. Abia îşi deschid gurile ca să scoată fraza din puţul gîndirii.

Veşti bune :) ● Veşti rele :(


:) Vestea bună este că salariile profesorilor vor fi majorate pînă la urmă de la 1 octombrie, cu o lună mai devreme decît fusese planificat.
:( Vestea proastă este că dascălii noştri tot nemulţumiţi vor fi, deoarece cîştigă mult mai puţin decît omologii lor din Uniunea Europeană.

:) Vestea bună este că asistentele de la Maternitatea Giuleşti, care au confundat marfa cu ambalajul de era să moară patru bebeluşi, au primit cîteva sancţiuni ieftine.
:( Vestea proastă este că sancţiunile sînt prea mici comparativ cu nenorocirea produsă.

:) Vestea bună este că ne bucurăm de week-end.
:( Vestea proastă este că ne cresc iarăşi trigliceridele, cu mici, ceafă de porc la grătar şi multă bere. Că cică n-o să plouă prea mult zilele astea.

×
Subiecte în articol: observator