x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări - Enervări - Mirări

Întrebări - Enervări - Mirări

23 Sep 2008   •   00:00

Ne enervează Olivia Oprişan, şefa Gărzii de Mediu Bucureşti, care, din exces de zel,  pentru înnoirea unui certificat de agent ecologic îl trimite pe om să obţină recomandări de la toate instituţiile îndrituite, adică exact în locurile cel mai des criticate de ecologişti. Birocraţia asta ne omoară!



  • Ne enervează când mai toată lumea se vaită că n-are bani şi că o ducem prost, dar parcările din faţa blocurilor sunt burduşite cu maşini străine, care mai de care mai bengoasă. Şi unde pui că şi vilişoarele răsar ca ciupercile după ploaie, iar băncile, chiar şi în condiţiile dure de creditare, nu mai prididesc în a oferi împrumuturi românilor, semn că se câştigă destul de bine pe plaiuri mioritice.
  • Ne enervează Olivia Oprişan, şefa Gărzii de Mediu Bucureşti, care, din exces de zel,  pentru înnoirea unui certificat de agent ecologic îl trimite pe om să obţină recomandări de la toate instituţiile îndrituite, adică exact în locurile cel mai des criticate de ecologişti. Birocraţia asta ne omoară!
  • Ne-a enervat viteza de reacţie întârziată a Ministerului de Externe al României, instituţie care a aflat de la televizor despre răpirea unui conaţional de-al nostru în Egipt şi care a pus boii înaintea carului, constituind o celulă de criză chiar dacă nu ştia dacă informaţia este sau nu adevărată.

×
Subiecte în articol: observator