x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări - Enervări - Mirări

Întrebări - Enervări - Mirări

24 Sep 2008   •   00:00

Nu ne-am mirat deloc ieri, când premierul Tăriceanu a ales să meargă la Apia. Ne-am gândit că poate omu’ vrea să redevină dealer de maşini după alegerile din noiembrie.



  • Ne enervează sursele astea de la Cotroceni care-şi dau silinţa să ne convingă că pe preşedintele Traian Băsescu l-a găsit dintr-o dată grija de PNL şi a amânat cu o zi anunţul oficial că l-a suspendat pe ministrul Muncii, pentru că (sanchi!) n-a vrut să le strice liberalilor bairamul de la Polivalentă.
  • Nu ne-am mirat deloc ieri, când premierul Tăriceanu a ales să meargă la Apia. Ne-am gândit că poate omu’ vrea să redevină dealer de maşini după alegerile din noiembrie.
  • Ne enervează afacerile profitabile pe care unii, mai băieţi deştepţi decât restul lumii, le fac de ani buni cu statul. Ce bine e să stai degeaba, să n-ai nici o investiţie şi să iei bani de la fraieri, dar perfect legal! Aşa e şi cu parcările Dalli, unde singura investiţie constă în "T"-urile trasate pe asfalt cu vopsea albă şi inconfundabilele uniforme albastre care ne ridică sângele la cap la simpla lor vedere.

×
Subiecte în articol: observator