x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ?Enervări !!Mirări !?!

Întrebări ?Enervări !!Mirări !?!

11 Feb 2009   •   00:00

!! Ne enervează închiderea pentru un an a Muzeului Grigore Antipa, dar mai ales ne îngrijorează proiectul vi­zând aşa-zisa sa "modernizare".



Renovarea splendidei clădiri de pe Bdul Kiseleff ar fi lăudabilă, cu con-diţia ca ea să nu distrugă stilul şi at-mosfera acestei instituţii centenare.

!! Ne enervează aparatele de citit cartela de la metrou. Nu ni le-ar citi din prima nici dacă le-ai ameninţa cu un incendiu analfabetele-astea! Şi ne enervează şi agenţii de pază că altceva nu fac decât să se distreze de cum te căzneşti tu să intri la metrou.
Păi, ăsta se numeşte agent de pază sau agent de râs la lume?

!! Ne enervează reporterii sensibili care-i întreabă pe părinţii îndoliaţi cum se simt ei acum, că le-a murit copilul. Băi, da' chiar sunteţi nişte nesimţiţi, măi, mitocanilor! Cine v-a mai pus microfonu-n mână!

!! Ne enervează vânzătorii ambulanţi de ghiocei că sunt mai poetici decât noi. În perioada asta se vând "ghiocei cu dragoste" şi "ghiocei de Burdujeni". Nu vă supăraţi, da' de Murfatlar când aduceţi?

!! Ne enervează vandalii din cartierul Crângaşi, care şi-au făcut un obicei din a răsturna conţinutul coşurilor de gunoi în stradă. Băieţi, ştim că gunoiul la gunoi trage, aşa că îl puteţi lua cu voi acasă!

×
Subiecte în articol: observator