x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

19 Feb 2009   •   00:00

!! Ne enervează preşedintele Traian Băsescu pentru că ne enervează. N-ar putea să fie şi el un om normal şi să nu ne mai enerveze? Şi să nu mai vorbească atâta, că face scurtă la laringe.



!! Ne enervează că intelectualii de la Curtea de Apel au decis sistarea lucrărilor la Podul Basarab, acum, la spartul târgului, că cică lucrarea nu e de utilitate publică. Da’ când au început lucrarea era de utilitate publică? De fapt, dacă ne gândim mai bine, credem că se poate. Ştim cum e să fii într-o zi prost şi într-altă zi – deştept. Ni s-a întâmplat şi nouă, dar în particular, nu în văzul lumii.

!! Ne enervează că cele şapte mii de amendamente la proiectul de buget au motivaţii dintre cele mai stupide. Adică nu e suficient că te râd şi curcile cu atâtea amendamente, trebuie să le mai spui şi de ce, ca să se râdă mai bine. Un deputat tare de tot a zis că el vrea să vopsească o şcoală şi de aceea depune un amendament la proiectul de buget. Ce drăguuuuuuuuţ!

!! Ne enervează politicienii care, invitaţi la emisiunea News Magazine, îi vorbesc urât colegei noastre, Alina Petrescu, spunându-i că vor "să i-o dea mai detaliat", vorbind despre proiectul de buget. Sanchi! De fapt, era ceva codificat şi foarte urât. Alina, nu te lăsa! Aceşti politicieni n-au scrupule! Noi suntem cu tine!

!! Ne enervează Ordonanţa de Urgenţă prin care Guvernul s-a grăbit să aprobe tichetele de vacanţă. Ţara arde şi baba de Udrea se piaptănă.

×
Subiecte în articol: observator