x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

27 Feb 2009   •   00:00

!! Ne enervează hingherii care, chiar dacă în foarte rare ocazii binevoiesc să descindă pe străzile înţesate de câini, nici atunci nu-şi fac treaba, capturând un singur maidanez inofensiv şi ignorând haitele cu adevărat agresive.



!! Ne enervează supermarketurile care prezintă, de regulă la promoţie, produse la care nu funcţionează codul de bare, caz în care ai două opţiuni: fie renunţi la produs, fie aştepţi cel puţin 10 minute pentru ca problema să fie rezolvată.

!! Ne enervează ştirile în care criza economică e de vină pentru toate prostiile care se întâmplă în România.

!! Ne enervează serviciul de informaţii numere clienţi 1931 al Romtelecom. Păi ca să afli un număr de telefon trebuie să aştepţi până îţi cântă în receptor tot repertoriul din dotare. Şi când crezi că în fine “calvarul” audio a luat sfârşit, atunci apare o voce care-ţi spune că apelul dumneavoastră va fi preluat în câteva momente. Toată distracţia asta costă 0,3 euro, chiar dacă nu obţii informaţia dorită.

!! Ne enervează “infoline”-urile Metrorex (9264) la care “întotdeauna şi invariabil” sună ocupat.

!! Ne enervează că în cazul scandalului de la Mall sunt luaţi la întrebări exact oamenii care n-au nici o vină. Păi ce vină are comandantul CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, de trebuie să suporte toate “tunurile” îndreptate asupra sa? Cumva trebuie înlocuit din funcţie şi ăsta este cel mai bun moment?



VEŞTI BUNE :) VEŞTI RELE :(
:) Vestea bună este că firmele de salubritate îşi respectă cu stoicism contractele încheiate pentru ridicatul gunoiului.

:( Vestea proastă este că gunoiul lăsat în urmă de maşinile de salubrizare nu-l mai ridică nimeni, iar vestea şi mai proastă este că gunoierii ajung să golească pubelele în miezul zilei, încurcând circulaţia şi înmiresmând tot cartieru’.

:) Vestea bună e că italienii ştiu că noi suntem fraţii lor rezultaţi din amestecul dacilor cu romanii.

:( Vestea proastă e că nu-i mai interesează relaţiile de rudenie după amestecul romilor noştri în liniştea şi securitatea lor.   

:) Vestea bună e că eleva porno s-a lăsat de “meserie”.

:( Vestea proastă e că în locul ei a apărut alta.

×
Subiecte în articol: observator vestea