x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

06 Mar 2009   •   00:00


!! Ne enervează, dar tare de tot, infuzia asta de subiecte cu “pârţari” dezbătute de mass-media autohtonă. Gay, transsexuali, travestiţi, troglodiţi, lesbiene şi alte “naţionalităţi conlocuitoare” apar pe sticlă şi pe primele pagini ale ziarelor de parcă a‘nebunit lupu’.



!! Ne-a enervat şoferul Oancea Ionuţ de la Orient Taxi, care practică preţuri după ureche. Deşi are scris pe portiera maşinii 1,95 lei/km, la finalul cursei am aflat că de fapt la el kilometrul este 3,50. Întrebându-l cum aşa, guralivul şofer a explicat: “1,95 este la comandă, 3,50 la liber. Cum, nu scrie? Scrie”. Mincinosule, nu scrie. Şi de ce ţii aparatul de taxat ascuns, hoţomanule? Domnilor patroni şi şefi de la Orient Taxi, ştiţi că aveţi angajaţi care îşi fură şi înşală clienţii? Poate ştiţi... Un lucru e clar: trebuie să ne ferim de Orient Taxi!

!! Ne enervează ploaia asta măruntă, mocănească, taman bună de numărat banii. Da’ ce să mai numeri pă praful ăsta? Nu vedeţi că ne-au dat americanii ăştia criză de nu mai putem s-o ducem? Şi nu e decât începutul. Cuprinsul şi încheierea, de la vară-n colo!



VEŞTI BUNE :) VEŞTI RELE :(

:) Vestea bună e că avem tren care
ne duce ca vântu’ şi ca gându’ la Aeroportul Otopeni, deci nu le
mai dăm banii taximetriştilor şi nici nu mai întârziem din cauza traficului.
:( Vestea proastă e că dacă se supără un taximetrist într-o zi şi-şi parchează maşina câş pe drumuleţul care leagă halta de aeroport, se termină şi cu “Expresul Henri Coandă”.

:) Vestea bună e că Băncii Mondiale îi pasă de noi, ne analizează şi ne consiliază.
:( Vestea proastă e că recomandarea Băncii Mondiale pentru autorităţile române e să limiteze creşterea salariilor la inflaţie, să îngheţe angajările şi să înceapă un plan multianual de eliminare a sporurilor.

:) Vestea bună e că vom fi nişte români mai sănătoşi dacă vom fuma mai puţin şi dacă nu vom mai consuma băuturi alcoolice, din lipsa banilor.
:( Vestea proastă – pentru viciaţi – e că taxa pe viciu, în special cea pentru tutun, poate fi majorată în continuare, pentru că ponderea taxelor în preţul ţigărilor este mai mică decât în alte state europene.



VORBE DE DUH ;)

Motanului bătrân, puii de şoareci îi plac. I-o ajuns mucul la vârful degetului.Nu plânji pi mormântul altuia. Din pisică, şoarece, unde s-a mai pomenit? Cine are piper pune şi-n mămăligă. Nu să-ngraşă porcul în ajun.
 
Ion Cuceu,
Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator