x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

12 Mar 2009   •   00:00

!! Ne enervează moderatoarele isterice care fac talk-show-uri politice la Realitatea. Fetele astea îşi pun invitatul la punct de parc-ar fi un copil de doi ani care a făcut o prostioară. “Dacă vorbim unii peste alţii nu se mai înţelege nimic”, face doamna educatoare de la televizor. Auziţi, dar dacă vorbim unii sub alţii se înţelege?



!! Ne bucurăm că avem foarte multe rânduri de borduri în Sectorul 3. Adică o bordură, pe urmă lângă ea altă bordură şi pe urmă lângă ea altă bordură. Fiecare îşi are rostul ei bine definit. Adică bine definit cu chit pentru rosturi.

!! Ne întrebăm ce au în cap autorii de culegeri de matematică atunci când concep un exerciţiu. Credem că e foarte solicitant intelectual, fiindcă altfel nu înţelegem cum se adaugă “suma de 333 la el însuţi”. Şi noi care ştiam că “suma” e fată, nu e băiat, şi se adaugă la ele însele. Ca stelele. Greu e să fii în clasa a II-a în ziua de azi!

!! Ne enervează în continuare, până când moartea ne va despărţi de noi înşine, rahaţii de câine printre care se face zilnic slalom. O să ne enervăm până când primul posesor de câine o să iasă frumos cu punguţa după el, să şteargă după animal.

!! Ne enervează poliţiştii care abuzează atât de maşinile din dotare, cât şi de statutul profesiei pe care o au. Noi, participanţii la un trafic necivilizat, ne-am săturat de “urgenţele” voastre semnalizate luminos şi acustic. Într-o ţară civilizată, intersecţiile nu se trec de urgenţă pentru a ajunge la chioşcul cu shaworma sau la piţeria din colţ. Ştim că e mult ce vă cerem, dar o Românie civilizată poate porni şi de la exemplul pe care îl dau oamenii legii.



VEŞTI BUNE :) VEŞTI RELE :(


:) Vestea bună e că a venit primăvara şi ne-am mai putea rotunji veniturile vânzând ghiocei prin tramvai, pe la gurile de metrou sau, de ce nu, peste graniţă, la vecinii cu mai mulţi bani.
:( Vestea proastă e că autorităţile ungare ne-au informat ieri că introducerea de ghiocei pe teritoriul acestui stat constituie infracţiune, întrucât planta este protejată de lege, cum e floarea de colţ la noi.

:) Vestea bună e că luminiţa a rămas tot la capătul tunelului, deci există.
:( Vestea proastă e că nimeni nu ştie unde e capătul tunelului sau dacă există un capăt.

:) Vestea bună pe care a dat-o o şcoală din Milano elevilor săi este că va amenaja băi şi duşuri pentru copiii romi, pe care aceştia să le poată folosi înainte de a intra la ore, în proiectul numit “Apa şi săpunul”.
:( Vestea proastă, pe care respectiva şcoală încă nu le-a dat-o elevilor, pentru că la asta nu s-a gândit nimeni, este că nu li se vor spăla şi hainele. Vestea şi mai proastă este că micuţii romi vor acuza şcoala de discriminare rasială.

:) Vestea bună e că s-a-ncălzit pe-afară de când e primăvară şi putem să alergăm prin parc.
:( Vestea proastă e că, dacă vom face asta, va trebui să fugim mai repede decât câinii care ne vor alerga prin parc, da’ nu-i bai, pentru că oricum o să slăbim dacă n-o să mai avem bani de mâncare.

×
Subiecte în articol: observator vestea