x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

13 Sep 2008   •   00:00

Ne enervează cumplit scuterele care circulă toată noaptea printre blocuri şi mai ales copiii tîmpiţi care le conduc doar din nevoia de a face zgomot. În egală măsură ne enervează părinţii lor, care le-au cumpărat urlătoarele cu pricina şi care-i lasă să iasă cu ele noaptea pe străzi. La fel de mult ne scot din minţi şi cei care simt nevoia să vorbească tare în faţa blocului, după miezul nopţii.



  • Ne enervează cumplit scuterele care circulă toată noaptea printre blocuri şi mai ales copiii tîmpiţi care le conduc doar din nevoia de a face zgomot. În egală măsură ne enervează părinţii lor, care le-au cumpărat urlătoarele cu pricina şi care-i lasă să iasă cu ele noaptea pe străzi. La fel de mult ne scot din minţi şi cei care simt nevoia să vorbească tare în faţa blocului, după miezul nopţii.
  • Ne scoate din sărite excesul de zel al băieţilor angajaţi de firmele de pază din toată ţara. Nu înţelegem de ce trebuie să ne lovim de prostia, aroganţa şi agresivitatea tuturor necalificaţilor transformaţi peste noapte din lipsă de bătăuşi profesionişti în "gărzi de corp" sau paznici.
  • Ne enervează pricepuţii ăştia care păzesc pereţii unor instituţii şi care se cred că fac parte din grupările de elită pentru simplul fapt că poartă la brîu cîte un pulan. Adevăraţi cerberi, ei ne iau în primire cînd sîntem pe teren şi încep să urle la reporteri şi la fotoreporteri să nu mai filmeze cu reportofoanele sau cu aparatele foto. Unii se dau de gol că se uită prea des la filme cu Van Damme şi ne îndeamnă să ne acoperim camerele foto cu tricoul.
  • Ne întrebăm pînă cînd vor mai face bucureştenii grătare în faţa blocurilor sau pe balcon. Din nefericire, sînt din ce în ce mai mulţi, deci ar putea fi doar începutul unei mode care nu e deloc departe de nunţile ţigăneşti în aer liber, pe străzile dintre blocuri.  

×
Subiecte în articol: observator