x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iliescu: "Singura alianţă după alegeri poate fi cu PNL, dar condiţionat"

Iliescu: "Singura alianţă după alegeri poate fi cu PNL, dar condiţionat"

04 Noi 2008   •   00:00

Ion Iliescu a lăsat să se înţeleagă, luni, că PSD va face alianţă cu PNL după alegerile parlamentare, fiind cea mai potrivită, dar aceasta va fi condiţionată de social democraţi.



Preşedintele de onoare al PSD a declarat că o alianţă PSD-PNL "trebuie condiţionată", urmând a fi respectate o parte din prevederile programului de guvernare al social-democraţilor, informează Amos News. Iliescu susţine că o eventuală alianţă cu PD-L nu este viabilă, ba chiar imposibilă. Pentru a obţine cel puţin 40 de procente la aceste alegeri, preşedintele de onoare al PSD, îi sfătuieste pe toţi candidaţii social-democrati "să evite opulenţa în această campanie" şi "să se concentreze asupra contactului direct cu oamenii".

"Fiind vot uninominal, electoratul trebuie să îi cunoască pe cei care candidează. Sigur că sunt importante şi afişele de campanie, dar trebuie să se evite opulenţa în această campanie. Trebuie mers la alegători şi trebuie discutat cu ei. Un alt sfat pentru candidaţi este acela de a se concentra asupra electoratului fidel al PSD, care ştim cu toţii care este, chiar dacă în uiltima vreme o parte din acesti alegatori au fost dezamăgiţi", a explicat Iliescu pentru Amos News.

Ion Iliescu susţine că în această perioadă va merge în mai multe localităţi pentru a susţine o serie de candidaţi: "O să am o agendă pentru că am primit multe solicitări, şi din judeţe şi din Capitală. Am să aloc o parte din timp pentru fiecare".

×
Subiecte în articol: romania